Süper minisi ile büyüleyen Meryem Uzerli'nin estetikli hali olay

Meryem Uzerli süper minisiyle büyüledi. Ekranlardan bir süredir uzak olan güzel oyuncu Meryem Uzerli, sosyal medyada takipçileri tarafından paylaşılan son fotoğraftaki estetikli hali dikkatlerden kaçmadı. Meryem Uzerli Kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?...

Süper minisi ile büyüleyen Meryem Uzerli'nin estetikli hali olay
28 Haziran 2019 - 21:16
Geçen hafta Hollywood yıldızlarının estetikçisi Dr. Simon Ourian'a giden Meryem Uzerli'nin çene dolgusu dikkatlerden kaçmadı. Güzel oyuncu, geçtiğimiz yıllarda da estetik yaptırmıştı. Meryem Uzerli'nin Holywood yıldızlarının estetik doktoru Dr. Simon Ourian'a yaptırdığı çene dolgusu dikkat çekti.Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde Berlin'de Alman yapımcıların düzenlediği yaz partisine katılmıştı.



Sosyal medyadan poz verdiği anları paylaşan Meryem Uzerli süper minisi ve cesur elbisesiyle yine takipçilerinin dikkatini çekti. Güzel oyuncu Meryem Uzerli 72. Cannes Film Festivali'nde boy göstermeye devam etmişti. Geçtiğimiz aylarda giydiği transparan elbiseyle çok konuşulan Uzerli, törene damga vurmuştu.  



Meryem Uzerli Kimdir ? Meryem Uzerli, 1983 yılında Almanya’da doğmuştur. Eğitimini Schauspiel Studio Frese Oyunculuk ve Tiyatro Eğitimi alarak tamamlamıştır. Babası Türk, annesi Alman olan güzel oyuncu; 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve kariyerinde önemli bir çıkış yakalamıştır. 

Daha sonra Annemin Yarası sinema filminde ve Gecenin Kraliçesi dizisinde rol alan Meryem Uzerli; Atv ekranlarında yayınlanan, başrolü Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca’nın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna dahil olmuştur ve Suzi karakterini canlandırmaktadır. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum